Eindbeeld

Als de renovatie voltooid is zullen de verschillende historische periode goed herkenbaar zijn. De afwerking van de karakteristieke historische stijlkenmerken is van buitengewoon niveau.

In de vertrekken zijn bijvoorbeeld historische tegels: Delfts blauw en originele witjes. Er zijn zeven schouwen, allen werkbaar, waarvan vijf met open haard, een met keukenfornuis en een met Victoriaanse kolenhaard. De oudste schouw is uit de zestiende eeuw, de anderen dateren uit het begin en midden van de zeventiende, achttiende en negentiende eeuw.

Daarnaast zijn er verschillende bewonderingswaardige elementen zoals een natuurstenen kozijn, zestiende eeuws glas-in-lood, hardstenen spoelbakjes, historisch hang- en sluitwerk, zijden wandbespanningen en origniele hardstenen vloeren. Het gebouw wordt uitgerust met een fraai ogend hedendaags verlichtingssysteem dat enerzijds is afgestemd op de authentieke architectuur en anderzijds op het vereiste verlichtingsniveau voor de verschillende functies van het gebouw.

>> Lees hier de beschrijving van de begane grond
>> Lees hier de beschrijving van de eerste verdieping
>> Lees hier de beschrijving van de overige ruimtes