De Witte Roos wil u helpen met het duurzaam renoveren van uw huis. Ook zoeken we altijd naar hulp om onze dromen waar te maken. Zit daar niet een mooie deal in? Zeker wel!

 

Doe mee met duurzaam renoveren: Begin thuis!

Kom naar de renovatie winkel en kom de kennis halen voor het slim verbeteren of zelfs renoveren van uw huis. Oude huizen duurzaam renoveren vraagt slimme oplossingen en vooral ook het vermijden van de verkeerde keuzes. Juist in een oud huis wil je het mooie immers behouden!

Wij helpen u graag op weg en stellen onze kennis beschikbaar aan huiseigenaren. Dat doen we in de Renovatiewinkel van de Witte Roos. Dus de simpelste stap om mee te doen: Kom lekker kennis shoppen!

Meedoen was nooit makkelijker: Bezoek de renovatie winkel

 

Doe mee als vrijwilliger!

Binnen de Witte Roos is nog veel te doen. Heel veel zelfs! Dat kan op vele manieren en we zijn nieuwsgierig naar uw skills en wat u kunt toevoegen. Heeft u iets te bieden en ligt uw hart bij een leefbare stad, leefomgeving en dito huis? Laat het ons weten!

Ik doe graag vrijwilligerswerk

 

Doe financieel mee!

Als stichting kunnen wij altijd financiele ondersteuning gebruiken. Wilt u bijdragen? Ook daar zijn slimme mogelijkheden voor!

Zelf een initiatief?

Heeft u zelf een initiatief dan helpen wij u daar ook graag mee. Breng ons op de hoogte van uw ideeën en zo kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen.

Momenteel zijn wij op zoek naar

  • Stagiaire communicatie
  • Stagiaire marketing/social media
  • Vrijwilliger websitebeheer